Mercell Sverige växer och förändras

VI bygger om

 

Sedan den 10 december är TendSign och Opic en del av Mercell Group. 

Förvärvet genomfördes som ett led i Mercells vision om att bli den mest efterfrågade upphandlings- och e-handelsplattformen i Europa genom att frigöra den fulla potentialen i en användarvänlig och pålitlig marknadsplats för inköpare och leverantörer.

Mercell Sverige är en stolt del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.


Nästa steg i vår resa mot framtiden är att vi nu erbjuder den svenska marknaden Mercell Opic Upphandlingskoll.

 

Vad betyder det här för dig som befintlig kund?

Inget! Du kan luta dig tillbaka och fortsätta använda din tjänst Upphandlingsbevakning precis som vanligt. Du kommer även fortsättningsvis att ha full tillgång till kundtjänst och support.

 

Vad betyder det här för dig som vill bli kund?

Du får upptäcka Mercell Opic Upphandlingskoll som är Sveriges mest använda bevakningstjänst för offentlig upphandling. Som kund får du tillgång till alla annonserade svenska upphandlingar samt unika sök- och filtreringsmöjligheter så att du alltid får relevant information. 

Välkommen att prova gratis i 7 dagar - ingen bindningstid och kostnadsfri support!

 

Vad händer nu?

Den kommande tiden kommer vi successivt att börja uppdatera vår hemsida, vilket innebär att det kan vara lite svårare än vanligt att hitta det du söker. Kontakta oss om du har några funderingar!

Snart kommer du även att kunna ta del av nya spännande tilläggstjänster såsom Mercell Opic Analys samt ett nytt utbud av kurser och webbinar. Kika in på sidan då och då för att följa utvecklingen!

 

3 snabba om Mercell Opic

  1. Mercell Opic gör det enklare för ditt företag att göra fler och bättre offentliga affärer. Vårat enkla system och våra experter finns med på hela er resa, från att förstå hur marknaden fungerar och vinna er första affär till när ni är redo för att ta ett helhetsgrepp och nå nya nivåer i försäljningen till offentlig sektor. 

  2. Tack vare den skräddarsydda bevakningsprofilen är du alltid uppdaterad med intressanta upphandlingar. DU får även tillgång till information kring vilka upphandlingar dina konkurrenter deltar i, vem som vann och avtalstider. 

  3. Mercell Opic erbjuder kontinuerliga webbinar, kurser och utbildningar som gör det enkelt för er att få full koll på den offentliga marknaden. Rätt kompetens längs med vägen så att du och din organisation bygger upp en så framgångsrik sälj-och anbudsorganisation som möjligt. 

Läs mer om Opic Upphandlingskoll