Succén Mercell LIVE är tillbaka!

Var med och maxa dialogen under den andra upplagan av Mercell LIVE som går av stapeln den 14 november 2023. Då bjuder vi in till en heldag för dig som är inköpare i den offentliga sektorn och som vill fortsätta att göra bättre affärer. 

Ett år har gått sedan publiken svarade med en rungande applåd på frågan om Mercell LIVE bör genomföras igen och nu har anmälan till årets event för både inköpare och företagare inom den offentliga sektorn öppnat! 

Maxa dialogen för fler och bättre affärer

Med Mercell LIVE vill vi ge de bästa förutsättningarna för att maxa dialogen och göra bättre affärer. I år håller vi till på Cirkus i Stockholm, med möjlighet att närvara digitalt. Samtalet är i fokus och du kommer bland annat att bjudas på färska trendspaningar, paneldiskussioner, tips, konkreta strategier för att framgångsrikt utveckla dina offentliga affärer och massor av möjligheter att knyta nya affärskontakter.

LIVE

Inspiration och nätverkande i fokus

Vi har samlat Sveriges mest inspirerande framgångscase och föreläsare för att boosta med handfasta tips. Några av dessa är:

  • Anders Karlin, Upphandlingscenter Falun/Borlänge, om hur den optimala offentliga upphandlingen ser ut och hur man maximerar affärsnytta och samhällsnytta
  • Inger Ek, generaldirektör på upphandlingsmyndigheten, om hur vi kan få fler leverantörer att se upphandlingar som en attraktiv affärsmöjlighet
  • Ola Kroon, inköpschef på HBV, som vill slå ett slag för en förändring i upphandlingsprocessen som förenklar för båda parter
  • … och många fler! 

LIVE (1)

Årets Mercell LIVE är ännu större!

Nytt för i år är ännu fler möjligheter att nätverka: dels bjuder vi in till frukost under Mercell Corner. Där får du ta del av information och nyheter från Mercell och chans att träffa partners på plats. Dessutom avslutar vi hela dagen med en trevlig nätverksmiddag med rundabordssamtal. Vi kommer också att erbjuda våra populära utbildningar dagen efter (15 november), för de som vill stanna kvar och maxa upplevelsen. Allt som allt blir det en viktig dag för dig som inköpare att knyta många viktiga kontakter!

Boka din plats till Cirkus eller digitalt  här. Välkommen!

LIVE (2)